Viladecavalls reclama la finalització de les infraestructures al delegat de la Generalitat

Miquel Àngel Escobar va visitar aquesta setmana passada el municipi acompanyat de l'alcaldessa Cesca Berenguer

Miquel Àngel Escobar, amb l'alcaldessa de Viladecavalls Cesca Berenguer.
Miquel Àngel Escobar, amb l'alcaldessa de Viladecavalls Cesca Berenguer. | Aj. Viladecavalls
Redacció
27 de febrer del 2017
Actualitzat a les 14:57h
L’alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, es va reunir la setmana passada amb el delegat del govern a Barcelona, Miquel Àngel Escobar, en una visita institucional a l’Ajuntament de Viladecavalls per conèixer directament l'actualitat del municipi i els projectes del consistori.

Escobar va ser rebut per una àmplia representació de l’equip de Govern, encapçalada per l'alcaldessa de Viladecavalls, amb qui va mantenir una reunió de treball. Un cop finalitzada, el delegat  va signar el llibre d’Honor de l’Ajuntament i va fer un recorregut pel municipi, visitant  els punts més crítics de les obres del quart cinturó.

Reivindicació de la finalització de les infraestructures que passen pel municipi

Un dels temes que es va abordar durant la visita, a banda de les diferents realitats locals, va ser la finalització de les obres del Quart Cinturó, una reclamació històrica que afecta directament a la xarxa viària del municipi i la reactivació econòmica, quant a competitivitat del teixit productiu.

Un altra tema que es va reivindicar, van ser els accidents de la C-58 i la seva prevenció, millorant els accessos viaris al nucli de Can Trias, Polígon Industrial de Can Trias, Can Mir i a Sant Miquel de Guanteres, executant noves mesures de seguretat viària.

Aquesta visita forma part del programa habitual d’activitats del delegat territorial per conèixer directament l’actualitat i projectes dels municipis de la demarcació de Barcelona.