El CN Terrassa arrenca un punt molt valuós de la piscina del CN Mataró

Empat a sis entre el tercer i el quart classificat de la Divisió d'Honor masculina de waterpolo

27 de febrer del 2017
Actualitzat a la 13:19h
El CN Terrassa va empatar a sis a la piscina del Quadis CN Mataró en partit corresponent a la setzena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor Masculina de waterpolo. El conjunt de Dídac Cobacho va treure un punt molt valuós de cara a mantenir la tercera plaça que ocupa actualment a la taula, atès que conserva els cinc punts de marge respecte als maresmencs, que són quarts.

El partit va respondre a les previsions. Tal com va assenyalar el tècnic egarenc a la prèvia, les defenses es van imposar als atacs, fet que va propiciar un xoc equilibrat i de marcador curt. El CN Terrassa va avançar-se al marcador als dos minuts i mig de joc de la mà de Fran Sánchez. Els locals van empatar en l’acció següent gràcies a una acció en home de més que va culminar l’argentí Veich. Els de Cobacho van recuperar la iniciativa dos minuts més a través d’una diana d’Álvaro Granados en superioritat numèrica. En el tram final del període, Guimaraes va restablir la igualtat (2-2).

En el segon quart, la intensitat defensiva es va accentuar. L’electrònic només es va moure en una acció en home de més que va permetre el Mataró posar-se per davant per primer cop en el partit. A dos minuts i mig del descans, Barbena va batre Aguilar i va situar el 3 a 2.

A la represa, els egarencs van tornar a trobar el camí del gol. Fran Sánchez, en superioritat numèrica, va empatar a tres. No obstant, en escassament un minut i mig, els de Beto Fernández van encadenar un parcial de 2 a 0, perillós tenint en compte la baixa anotació que caracteritzava el matx. Veich, en home de més, i Guimaraes, de penal, van enfilar el marcador fins al 5 a 3. El CN Terrassa va retallar distàncies en els instants finals del tercer període per mitjà de Ricard Alarcón en home de més.

En el darrer quart, els terrassencs van demostrar una capacitat de reacció notable. Corbalán va tornar a ampliar el marge favorable als maresmencs (6-4). Encara quedaven, però, sis minuts i mig per a la botzina, temps que els de Cobacho van aprofitar per sumar un punt d’or i, fins i tot, acaronar la victòria. Álvaro Granados va marcar les dues darreres dianes, la segona a un minut i catorze segons de la conclusió. A disset segons del final, el CN Terrassa no va poder aprofitar una acció en superioritat que hagués pogut completar la remuntada.

Visita del Real Canoe Isostar

El CN Terrassa rebrà la visita el proper dissabte 4 de març del Real Canoe Isostar en partit corresponent a la 17a jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor. El matx arrencarà a les 18.00h.

Fitxa tècnica

Quadis CN Mataró: Lloret, Veich (2), Roqué, Corbalán (1), Fernández, Loste, Barbena (1), Guimaraes (2), Codina, Lucas, Schnizler, Bertran, Pannon.
Entrenador: Beto Fernández.

CN Terrassa: I. Aguilar, Serra, Pericas, Alarcón (1), Ó. Aguilar, De la Fuente, Sánchez (2), Granados (3), Pérez, Galeev, Rodríguez, Salvador, Albacete.
Entrenador: Dídac Cobacho.

Àrbitres: Teixidó i Ortega.

Parcials: 2-2, 1-0, 2-2 i 1-2.
Resultat acumulat: 2-2, 3-2, 5-4, 6-6.