Les escoles de Terrassa celebren un Carnestoltes passat per aigua

Alguns centres s'han vist obligats a suspendre la seva rua i a fer una festa sota cobert

Unes nenes, disfressades d'índies.
Unes nenes, disfressades d'índies. | Col·legi Santa Teresa de Jesús
Redacció
24 de febrer del 2017
Actualitzat a les 20:25h
La pluja d'aquest divendres ha deslluït, en part, les rues de Carnestoltes de la cinquantena d'escoles que havien preparat les seves disfresses. Les que s'havien de celebrar al matí s'han vist més afectades, davant de la desil·lusió dels més petits, tot i que les que s'han fet a la tarda, majoritàriament, han pogut sortir amb els nens i nenes, els mestres i, és clar, els pares i mares que han volgut anar a veure els seus fills.

Alguns dels centres han optat per fer la festa sota cobert. És el cas, per exemple, de l'escola Isaac Peral, que ha substituït l'espectacle al parc de Sant Jordi per una celebració en petit comitè al gimnàs de l'escola.

Els alumnes de sisè han preparat un pregó musical, amb una adaptació de l'Uptown funk de Bruno Mars i una coreografia creada també per ells. D'altra banda, també els mestres han preparat un ball: en aquest cas, la temàtica ha estat ambientada en els pallassos de la tele. Després, tots els alumnes han fet una desfilada i una estoneta de ball junts per acabar la festa.
 

Els alumnes de sisè de l'Escola Isaac Peral, fent la seva coreografia a ritme d'Uptown Funk. Foto: Escola Isaac Peral


Altres escoles han decidit desafiar el mal temps i sí que han sortit al carrer. Ho han fet, per exemple, al Col·legi Santa Teresa de Jesús. Els alumnes del centre s'han concentrat al pati de l'escola i després han sortit pels carrers dels voltants, per on han pogut lluir les seves disfresses.
 

Els alumnes del Col·legi Santa Teresa de Jesús, celebrant el Carnestoltes al pati. Foto: CSTJ



Un altre dels centres que també ha pogut, finalment, sortir, ha estat l'Escola President Salvans. Ho han fet amb l'acompanyament musical dels tabals del Drac Baluk Astharot i Diables de Ca n'Aurell, que han posat ritme a la cercavila que han fet pels carrers de Can Palet, amb tots els nens i nenes disfressats.
 

La rua de Carnestoltes de l'escola President Salvans. Foto: Ivette Baldó