El PDECat es congratula pels canvis a l'accés del pàrquing del Raval

Afirmen que la modificació s'ha aconseguit després de cinc anys de demanar-ho

El canvi, diuen els demòcrates, afavorirà els paradistes del Mercat de la Independencia, entre d'altres.
El canvi, diuen els demòcrates, afavorirà els paradistes del Mercat de la Independencia, entre d'altres. | Wikipedia
Redacció
24 de febrer del 2017
Actualitzat a les 17:12h
El Partit Demòcrata de Terrassa (PDECat) s'ha congratulat en un comunicat aquest divendres dels canvis que s'han començat a aplicar en els accessos al pàrquing del raval de Montserrat aquest mateix divendres. 

Els demòcrates afirmen que els canvis neixen d'una proposta presentada per l'aleshores CiU en un ple del 2012, i que "després de reclamar-ho reiteradament, hem aconseguit" que l'Ajuntament procedeixi a fer els canvis.

Fins ara, han dit els demòcrates, per accedir-hi calia realitzar un recorregut força complex a causa de les restriccions de circulació a la rambla d'Ègara. Amb aquest canvi el recorregut es simplifica, permetent circular a través de la Rambla entre els carrers de Pau Claris i de la Goleta. 

Amb aquest canvi, diu el PDECat, a partir d'ara ja no serà necessari fer la volta creuant diversos carrers del barri de Ca n'Aurell sinó que l'accés serà molt més àgil. Això, diuen, facilitarà notablement l'ús de l'aparcament, un fet que que "beneficiarà als paradistes del Mercat de la Independència i als comerços de la zona, que han hagut de fer molts esforços per adaptar-se als nous temps i a la restricció del trànsit privat per la rambla d'Ègara".