Presó provisional sense fiança per a l'home que va matar la seva parella a Santa Perpètua de Mogoda

La jutgessa l’acusa dels delictes d’homicidi o assassinat i trencament de mesura cautelar

L'aparcament de l'avinguda Barcelona de Santa Perpètua de Mogoda on es va trobar el cos de la dona
L'aparcament de l'avinguda Barcelona de Santa Perpètua de Mogoda on es va trobar el cos de la dona | ACN
Redacció
24 de febrer del 2017
Actualitzat a les 16:13h
El jutjat de violència sobre la dona de Sabadell ha ordenat aquest divendres presó provisional comunicada i sense fiança per a l'home que dimarts passat a la nit va matar la seva parella a Santa Perpètua de la Mogoda (el Vallès Occidental), segons ha informat el TSJC. L'acusat s'ha acollit al seu dret de no declarar. La magistrada l'acusa dels delictes d'homicidi o assassinat –aquesta qualificació es concretarà a mesura que avanci la instrucció- i trencament de mesura cautelar, segons ha indicat el TSJC. Així mateix, li ha suspès la pàtria potestat i li prohibeix apropar-se i comunicar-se per cap via amb els seus fills.

Els fets es van produir a tres quarts de dotze de la nit de dimarts passat, quan es va localitzar el cos de la víctima, de 34 anys, amb ferides d'arma blanca en un aparcament situat en un dels extrems de l'Avinguda Barcelona. Diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra i una dotació del Sistema d'Emergències Mèdiques es van desplaçar fins al lloc però no van poder fer res per salvar la vida  a la dona.

Posteriorment, l'home, que tenia una ordre d'allunyament de la seva parella, es va entregar al Complex Central dels Mossos d'Esquadra a Terrassa acompanyat d'un familiar i va quedar detingut.