Un nou cas d'alcoholèmia penal a plena llum del dia a Terrassa

El conductor va provocar retencions al barri de les Fonts

Redacció
25 de febrer del 2017
Un conductor va ser denunciat per la via penal aquest dijous, a Terrassa, per conduir quadruplicant la taxa d'alcoholèmia permesa. Els fets van tenir lloc a plena llum del dia.

Conduïa molt a poc a poc i de cop accelerava. Fruit d'això, provocava una gran retenció de vehicles al carrer de Mossèn Josep Pons, a l'alçada del carrer de Santa Teresa, a les Fonts de Terrassa. La situació va sorprendre una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa, que s'hi va apropar, aquest divendres sobre les cinc de la tarda.

En veure els agents, el conductor es va delatar. Va aturar el vehicle i es va deslligar el cinturó, amb clara intenció de marxar. Immediatament, els agents van adreçar-se a aquesta persona i, en sortir del vehicle, van comprovar que evidenciava problemes per mantenir l'equilibri i mostrava estar greument afectat per la ingesta d'alcohol.

El conductor, que en un primer moment es va mostrar agressiu i gens col·laborador, finalment es va sotmetre a les proves d'alcoholèmia en un etilòmetre estimatiu, on va donar una taxa positiva d'1,05 mg/l. Va ser traslladat a les dependències policials, on va donar resultats de 0,88 mg/i i 0,92 mg/l en l’etilòmetre de precisió.

L'infractor va ser informat que s'instruirien diligències penals per conduir un vehicle a motor influenciat per l'alcohol alhora que també se li va comentar que el vehicle quedaria immobilitzat en el dipòsit municipal.