Els menús de tapes substitueix les Jornades del Cigró Menut

La nova iniciativa del Gremi Empresarial d'Hostaleria de Terrassa i Comarca ja està en marxa

Redacció
25 de febrer del 2017
El Gremi Empresarial d'Hostaleria de Terrassa i Comarca aposta per les tapes com a reclam. Fins al 12 de març, un total de 21 restaurants adherits al gremi participaran en les Jornades Gastronòmiques Menús de Tapes.

Cinc tapes o "platillos", un postre i dues mitjanes de cervesa -d'Estrella Damm, patrocinador de les jornades- o aigua. Aquest és el menú de tapes que oferiran els establiments del Gremi adherits a la iniciativa, amb preus d'entre 20 i 25 euros.

Adéu al Cigró Menut

Les Jornades Gastrònomiques Menús de Tapes substitueixen les Jornades Gastronòmiques del Cigró Menut, que tenien com a eix central aquest producte autòcton del Vallès. Segons els organitzadors, el canvi correspon a les necessitats de la demanda, ja que al·leguen que els clients més joves no s'entaulen tant per sopar com per demanar tapes i racions. Les Jornades Gastronòmiques del Cirgó Menut es van iniciar el 2011.

L'any passat, a més del cigró menut, es va incorporar com a nou producte central el bacallà, per donar més varietat i innovació als plats. Les jornades pretenien potenciar un producte autòcton i de qualitat, fruit del treball dels pagesos locals i comarcals i producte seleccionat de Terrassa Gastronòmica, el cigró menut. Ara, aquella iniciativa passa a millor vida a favor de les tapes de tot tipus.