La CUP se sent «insultada» per la negativa del govern a la votació dels concerts

Des del grup municipal es queixen de les formes de la resposta de l'equip de govern abans del ple | Afirmen que el regidor Jordi Flores els ha dit que és una proposta "tècnicament inviable" i demanaran un informe tècnic motivat per justificar la resposta

Redacció
22 de febrer del 2017
Actualitzat a les 15:15h
La CUP de Terrassa ha anunciat una resposta negativa de l'equip de govern a la seva proposta de votació dels concerts de Festa Major. El grup cupaire considera que la negativa de l'àrea de Cultura a negociar sobre la proposta de votació de concerts de Festa Major és "insultant" i que la resposta del regidor Jordi Flores "menysté la feina de la CUP i les desenes de mostres de suport als espais de debat dels mitjans de comunicació".
 
Des de la formació anticapitalista denuncien públicament "les formes emprades pel regidor de Cultura, qui ha despatxat el document oficial presentat per la CUP amb una línia de text". "La veiem, tècnicament, inviable. El nostre vot serà en contra", afirmen des de la CUP que ha estat la resposta de Flores. Afegeixen que el regidor ni tan sols ha concedit a la CUP la reunió que li havia demanat, expressament, per mirar de consensuar la proposta. 

Més enllà de la crítica a les formes de l'equip de govern, la CUP vol conèixer quins són els "motius tècnics" que la fan "inviable" i demana que el regidor de Cultura faci entrega d'un informe motivat.