Cremen dues bateries de contenidors en pocs dies a Viladecavalls

El cost de reposició ascendeix a més de 7.000 euros | Els fets han passat diumenge i aquest dimecres a la matinada

Els contenidors cremats aquest dimecres al carrer de Sant Isidre de Viladecavalls.
Els contenidors cremats aquest dimecres al carrer de Sant Isidre de Viladecavalls. | Aj. Viladecavalls
Redacció
22 de febrer del 2017
Actualitzat a les 10:44h

Viladecavalls ha patit, en els darrers dies, dos nous casos de crema intencionada de mobiliari urbà. Concretament, de contenidors d'escombraries.

El primer va ser aquest diumenge, 19 de febrer, al carrer de Baix. En una bateria de set contenidors, dos van quedar calcinats totalment i un altre va patir danys parcials a l'estructura
, mentre que els altres quatre no van resultar afectats.

Concretament, van cremar els iglús d'envasos, vidre i paper-cartó, que s'havien instal·lat tot just l'any passat després que els que hi havia abans també patissin actes vandàlics. Els costos de la pèrdua i reposició ascendeixen a uns 4.125 €, un import a què s'han d'afegir les feines de neteja de la via pública i els danys causats a l’asfalt.

Els últims fets, aquest dimecres a la matinada

Aquest dimecres a la matinada, s'ha produït un nou incident a la zona de contenidors ubicada a la cruïlla del carrer de Sant Isidre amb el camí de Can Buixeres a Can Corbera. El cost de reposició ascendeix a més de 3.000 €.

L'Ajuntament de Viladecavalls ha volgut explicar que "realitza  un gran esforç per millorar els equipaments i la via pública,  amb actuacions encaminades a dotar de més i millors serveis als veïns i veïnes del municipi". Per aquest motiu, el consistori vilacavallenc "condemna rotundament tots i cadascun d’aquests actes que malmeten la nostra vila i atempten contra la seguretat de les persones".

Des del consistori, diuen, es destinaran tots els recursos necessaris a fer un seguiment i control al municipi per tal de frenar l'incivisme, alhora que es vol recalcar la importància de la col·laboració ciutadana per a denunciar amb la màxima contundència aquests actes.

 

Diumenge van cremar tres contenidors al carrer de Baix de Viladecavalls. Foto: Aj. Viladecavalls