Els tallers i cursos musicals dels Bucs Baumann obren les preinscripcions

Hi ha cursos de guitarra acústica, elèctrica i flamenca, baix, bateria, cant, sonorització, gravació i producció en "home studio" i classes de gralla, tabal i tarota

per Redacció , 21 de febrer de 2017 a les 18:29 |
Els Bucs Baumann ofereixen classes de diversos instruments musicals. | BB
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de febrer de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els cursos i tallers d'iniciació musical que s'organitzen als Bucs Baumann han obert les pre-inscripcions. Els cursos, que comencen el març i s'allarguen fins el juliol, tenen una oferta extensa: guitarra acústica, elèctrica o flamenca, baix, bateria, cant, sonorització i gravació i producció en "home studio", a més de les classes de gralla, tabal i tarota que organitza, també, l'entitat La Xemeneia.

L'Associació Cultural Indirecte, que gestiona els Bucs Baumann, organitza tallers de curta durada dirigits a persones amb interès per aprendre les primeres nocions d'un instrument o d'una temàtica relacionada amb la música.


El mètode pedagògic és essencialment pràctic, sense necessitat de conèixer solfeig o tenir cap coneixement bàsic. Es tracta de tallers divertits, fàcils i efectius per assolir unes primeres nocions.

Els detalls, així com les pre-inscripcions de cada curs, es poden realitzar a la pàgina web d'Indirecte.

 

Participació