Estudiants de Terrassa faran d'intèrprets per un dia a la UAB

Formaran part de l'activitat "Intèrpret per un dia" que promou aquesta professió entre estudiants de Batxillerat

La Facultat de Traducció i Interpretació de la UAB.
La Facultat de Traducció i Interpretació de la UAB. | UAB
Redacció
21 de febrer del 2017
Actualitzat a les 14:49h
Més d'un centenar d'estudiants de Batxillerat de centres de Terrassa, entre d'altres, però també de Barcelona, ​​Rubí, Sabadell, Santa Margarida i els Monjos, Premià de Mar i Sant Pol de Mar, faran d'intèrprets d'alemany i francès a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Es tracta de la tercera edició de l'activitat "Intèrpret per un dia", que organitza la Facultat de Traducció i Interpretació de la UAB aquest dimarts i també es durà a terme el proper dia 27 i el 6 de març, ha informat la universitat aquest dilluns en un comunicat.

Està dirigit a alumnes que coneixen aquestes llengües, estan interessats a desenvolupar aquesta professió i els servirà per conèixer les tres modalitats d'interpretació: xiuxiuejada, consecutiva i simultània.

Així mateix, descobriran la manera de treballar d'aquests professionals de les institucions europees i els professors de la Facultat faran una demostració durant la jornada.

Els estudiants posaran en pràctica les seves habilitats com a intèrprets, després de rebre les explicacions dels docents i ho faran des de les cabines d'interpretació, amb un text que hauran treballat prèviament.