Poesia

Convocat el XIV Premi Ciutat de Terrassa - Agustí Bartra de poesia catalana

Els originals es poden presentar fins el 12 de setembre

per Redacció , 20 de febrer de 2017 a les 11:09 |
El poeta Agustí Bartra, que dóna nom al premi. | La Torre
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de febrer de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Terrassa, en col·laboració amb Amics de les Arts i Joventuts Musicals, han convocat la catorzena edició del premi Ciutat de Terrassa - Agustí Bartra de poesia catalana.

El premi s'atorgarà a un llibre de poemes inèdits i escrits en català, d'una extensió no inferior a 250 versos, i consistirà en la publicació comercial del llibre guanyador, coeditat per l'Ajuntament de Terrassa i Pagès Editors. 


Els originals hauran de ser mecanoscrits i presentats amb cinc còpies i s'hi haurà de fer constar el nom i l'adreça de l'autor. Les obres s'han d'adreçar a Amics de les Arts i Joventuts Musicals, al carrer Sant Pere, 46, 1a planta, 08221 Terrassa. Es poden presentar fins el 12 de setembre del 2017, i el veredicte es presentarà el 21 de novembre a la Biblioteca Central de Terrassa.

El jurat d'aquesta edició estarà format per Jaume Aulet, Antoni Clapés, Jordi F. Fernández, Xavier Macià i Llorenç Soldevila.


 

 

Participació