El món polític de Terrassa, present a la manifestació per acollir refugiats

L'alcalde Jordi Ballart i regidors de diversos partits van ser a la mobilització organitzada per Casa nostra casa vostra dissabte a la tarda

La 'selfie' de Ballart a la manifestació Volem acollir.
La 'selfie' de Ballart a la manifestació Volem acollir. | PSC Terrassa
Redacció
20 de febrer del 2017
Actualitzat a la 13:06h
La gran manifestació que va recórrer els carrers de Barcelona aquest dissabte a la tarda per reclamar acció política per poder acollir refugiats va comptar amb una bona representació terrassenca, començant pels diferents grups polítics de la ciutat, que van voler participar de la mobilització.

La personalitat més destacada va ser l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart. El PSC de Terrassa ha compartit una fotografia que es va fer Ballart amb la regidora de Solidaritat i Cooperació Internacional, Maruja Rambla. Precisament, Ballart havia estat, per motius d'agenda, una de les absències destacades de l'acte de suport del món local a la mobilització, on sí que va assistir Rambla.

Entre d'altres representants del món polític també s'hi van poder veure regidors de diverses formacions, com Òscar Monterde o Anna Rius de Terrassa en Comú o Carme Labòria i Pep Forn d'ERC-MES.