Matadepera, un dels ajuntaments que més notifica electrònicament

La població se situa en el top 10 de municipis que notifiquen amb les eines del Consorci d'Administració Oberta

Redacció
17 de febrer del 2017
Actualitzat a les 14:16h
El Consorci d'Administració Oberta de Catalunya acaba de publicar un llistat d'ús de la plataforma eNotum, el servei que permet notificar actes administratius per mitjans electrònics. Les dades s'ofereixen arrel de l'ús donat en el quart trimestre de l'any passat 2016 i situen a l'Ajuntament de Matadepera en posicions ben destacades segons l'ús del servei i la ràtio respecte a la població del municipi. 

Concretament, segons Matadepera.cat, considerant la ràtio d'ús respecte a la població, Matadepera se situa en la posició 24 de 342. I respecte al seu ús, Matadepera se situa en la posició 10 de 342 municipis, amb 760 notificacions electròniques efectuades entre els mesos d'octubre, novembre i desembre. 

Aquests resultats són fruit de la implantació progressiva de l'administració electrònica a l'Ajuntament de Matadepera. Des de l'entrada en vigor de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, el passat octubre, l'Ajuntament s'ha compromès fermament en el seu acompliment, el que inclou la pràctica de la notificació electrònica en tots aquells casos on sigui obligatòria.