Terrassa, a l'acte de suport del món local a la campanya «Volem acollir»

La regidora Maruja Rambla ha representat el consistori amb un acte que ha comptat amb alcaldes i regidors d'arreu del país

Maruja Rambla, entre els representants municipals que han donat suport a Volem Acollir.
Maruja Rambla, entre els representants municipals que han donat suport a Volem Acollir. | CNCV
Redacció
15 de febrer del 2017
Actualitzat a les 14:17h
Una representació de l'Ajuntament de Terrassa ha estat present aquest dimecres al matí a l'acte de suport del món local a la campanya Volem acollir, de l'entitat Casa nostra, casa vostra, on han assistit alcaldes i representants de les entitats locals de Catalunya.

L'acte ha comptat amb batlles com Ada Colau, de Barcelona, Dolors Sabater, de Badalona, Juli Fernàndez de Sabadell o Núria Parlon, de Santa Coloma de Gramenet. La màxima representació per part del consistori terrassenc ha estat la regidora de Solidaritat i Cooperació Internacional, Maruja Rambla.

A l'acte també hi ha estat present el president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, qui ha acompanyat a alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores de la comarca en la defensa de l'acollida de persones refugiades, i que han cridat a la ciutadania a participar a la manifestació que tindrà lloc el proper 18 de febrer a Barcelona per reivindicar l'acollida de refugiats a Catalunya.

Entre els municipis de la comarca participants hi ha Sabadell, Castellar del Vallès, Sant Cugat del Vallès, Cerdanyola, Sant Quirze del Vallès, Badia, Palau-solità i Plegamans, Montcada i Reixac, Ullastrell, Terrassa, Ripollet, Vacarisses, Barberà del Vallès i Rellinars.

La trobada del món local català s'ha fet a la platja de la Barceloneta de Barcelona, davant del monòlit memorial Som i serem Ciutat d'Acollida, impulsat pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, l'Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya.