La Jove Cambra Internacional de Terrassa tria Núria Moreno com a nova presidenta

Moreno vol que l'entitat "torni a ser una eina de la ciutat per potenciar els joves actius i emprenedors"

per Redacció, 15 de febrer de 2017 a les 11:05 |
L'actual presidenta de la JCI Terrassa, Núria Moreno i la seva antecessora Clara Puig. | JCIT
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de febrer de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Jove Cambra Internacional de Terrassa, una entitat dedicada a "canalitzar les idees dels joves amb inquietuds a través de projectes de desenvolupament social, econòmic i cultural a nivell local, nacional i internacional", ha renovat la seva presidència.

En el marc de l'Assemblea General Ordinària de Traspàs de Poders  de la Jove Cambra Internacional de Terrassa, celebrada el passat divendres dia 10 de febrer, Núria Moreno López va ser investida Presidenta de Jove Cambra Internacional de Terrassa. Ha agafat el relleu de la presidència a Clara Puig, qui, durant el 2016, ha centrat el seu programa en la posada en marxa de projectes de l'entitat com la Jornada Pedagògica i els diferents sopars tertúlia sobre temàtiques com l'emprenedoria, el voluntariat, la corrupció i la interculturalitat. 


Com a nova presidenta, en la seva presentació va exposar els mètodes d'acció de cara l'any 2017 per tal d'acomplir els seus objectius: "impactar, motivar, invertir, col·laborar i connectar".

En el programa d'aquest any, la jove presidenta va remarcar que els principals objectius són "fer créixer l'entitat, proposar formació i nous projectes, i estar presents com a  JCI Terrassa a nivell nacional i a nivell internacional".


El primer pas per a arribar l'objectiu de tornar a ser una eina real de la societat és necessari que els joves de la ciutat s'interessin i actuïn. A partir de la formació i la participació en projectes, volem ajudar al desenvolupament de les habilitats de cada membre. Finalment, amb el treball en equip, proposar més projectes i millores a Terrassa.

Què és la Jove Cambra Internacional?

La Jove Cambra Internacional (JCI) és una associació sense ànim de lucre de joves actius entre 18 i 40 anys que contribueix a la millora de la societat. JCI és un mitjà per canalitzar les idees dels joves amb inquietuds a través de projectes de desenvolupament social, econòmic i cultural a nivell local, nacional i internacional. A la vegada, JCI proporciona als joves l'oportunitat de desenvolupar les seves habilitats personals i treballar en xarxa amb altres organitzacions amb l'objectiu de crear canvis positius per construir un món millor.

Els joves que participen en les activitats de JCI tenen l'oportunitat de créixer en diferents valors i posar en pràctica el lideratge ètic que exigeix la societat actual. Els joves d'avui es preparen per poder participar el dia de demà de la millor manera, en els lideratges de les diferents institucions, empreses i organitzacions de la societat civil del nostre país.

 

Participació