​Detingut un conductor ebri per atemptar contra l'autoritat a Terrassa

Va agredir un agent de la Policia Municipal i va donar 0,75 mg/l a la prova d'alcoholèmia

Redacció
14 de febrer del 2017
Actualitzat a les 14:06h
La Policia Municipal de Terrassa va detenir aquest dilluns sobre les vuit del vespre ​un conductor ebri per un delicte contra la seguretat de trànsit i per atemptar contra l'autoritat. Els fets van passar a la rambla d'Ègara.

Una patrulla va observar un vehicle que circulava sense llums i pujava a la vorera en incorporar-se a la Rambla, a l'alçada del carrer Volta. Els agents van indicar al conductor que aturés el vehicle. L'individu presentava clars símptomes de trobar-se sota els efectes de l'alcohol, segons fonts policials.

El conductor va donar positiu en una prova estimativa realitzada al lloc dels fets i va ser requerit per acompanyar als agents a les dependències policials a fer les proves en el etilòmetre de precisió. En el moment d'acompanyar-lo al vehicle policial, l'individu va agredir un dels agents, que va haver de ser assistit a l'Hospital Universitari Mútua Terrassa a conseqüència de l'agressió.

El conductor, que va donar un resultat positiu d'alcoholèmia penal a les proves de precisió, amb un resultat de 0,75 mg/l, se l'instruiran diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit i per atemptar contra agents de l'autoritat.