El Terrassa Ciclisme Club presenta en societat els equips i esportistes

El nou club fusiona la Penya Nicky's, el Club Ciclista Ca n'Anglada i l'equip Corvi | L'entitat cobreix totes les categories de base del ciclisme

Redacció
14 de febrer del 2017
Actualitzat a les 12:17h
La seu del CD Terrassa a Les Pedritxes va acollir aquest diumenge la presentació del nou Terrassa Ciclisme Club, que va reunir tots els seus equips de competició i els integrants de l'Escola de Ciclisme.

L'acte va servir per presentar en societat el nou club, que neix de la fusió de la PC Nicky's, el CC Ca n'Anglada i Corvi. A la presentació, a més del president del nou club, Ramon Tejedor, hi van participar l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, i el regidor d'Esports Dani Nart, i Josep Buchaca i Joaquim Vilaplana en nom de la Federació Catalana de Ciclisme, així com els diversos patrocinadors del club: Corvi equipacions, Neteges Tot Net, Sarsa Vallès, Cicles Morenito, Servitall Làser i Bikeocasión.

El Terrassa CC serà un dels clubs catalans més importants, amb una posada en escena de més de seixanta ciclistes de totes la categoria. El club presenta una única línia, des d'etapes formatives a la base, amb nenes i nens de cinc anys, fins al capdamunt, amb un amateur Sub23.

El calendari català de carretera, les diferents Copes d'Espanya i la presència a Voltes des de cadets són els principals camps d'actuació, així com la participació al calendari de pista. En aquesta darrera modalitat, Laura Rodríguez, del club terrassenc, encapçala la Copa d'Espanya després de la jornada disputada a Galapagar (Madrid).

La Escola de Ciclisme inicia els seus entrenaments intersetmanals el proper dimecres 1 de març al Circuit Municipal de Ciclisme, mantenint la jornada formativa d'iniciació pels dissabtes al matí.

El debut en categories cadet i júnior, així com fèmines, es produirà a la cursa Memorial Pere Vilardebò de Santa Eulàlia de Ronçana, que presenta un atractiu cartell internacional d'equips en competició, el proper cap de setmana del 25 i 26 de febrer.

Amb aquesta nova estructura, Terrassa recupera el ciclisme en categoria Júnior i ofereix als corredors una promoció continuada i ininterrompuda en totes les categories, fet que otorga al club una singularitat única dins el ciclisme català i estatal.