Els cavalls recorreran Terrassa aquest diumenge pels Tres Tombs

Carruatges, carrosses i cavalcadures passejaran per la ciutat en honor a Sant Antoni Abat

Els Tres Tombs de Terrassa, davant del Mnactec.
Els Tres Tombs de Terrassa, davant del Mnactec. | J. A.
Redacció
14 de febrer del 2017
Actualitzat a les 11:35h
Els cavalls, carruatges, cavalcadures i genets recorreran els carrers 

Els actes començaran dissabte, amb la santa Missa a la Catedral del Sant Esperit de Terrassa, en què hi seran presents la bandera dels amics de Sant Antoni Abat, la Junta Directiva i els socis de l'entitat.

El diumenge l'activitat començarà a les nou del matí, amb la trobada dels associats i simpatitzants al dipòsit d'aigua de Can Boada, on hi haurà l'esmorzar de germanor. A les onze, començaran a formar la comitiva de carruatges i cavalcadures que intervindran a la cercavila.

Precisament, a tres quarts de dotze començarà la tradicional cercavila amb carruatges, cavalcadures i genets, que recorrerà els carrers de Terrassa. L'itinerari començarà al Camí de Can Boada, passarà per l'avinguda de Can Boada i la ronda de Ponent, i baixarà per l'avinguda de Josep Tarradellas i la Rambla d'Ègara.

Després d'aquesta ruta, a dos quarts de quatre de la tarda hi haurà un dinar de germanor i, a les sis, un ball amenitzat per una Orquestra de renom.

L'organització ha emès un seguit de consells perquè els Tres Tombs no tinguin incidents. Primer de tot, obeir les directrius dels organitzadors i seguir les instruccions de la policia local. També demanen que el públic no s'acosti en excés als cavalls ni les carrosses, que es respectin les senyalitzacions de trànsit, que no es creuïn els carrers mentre passin els cavalls i que no s'envaeixi la calçada per anar a recollir caramels.

L'Associació d'Amics de Sant Antoni Abat de Terrassa ha volgut agrair a tots els amics, simpatitzants i col·laboradors de la festa la seva assistència i col·laboració en els actes programats, per tal d'animar i donar el màxim relleu a la festa, i també als col·laboradors la seva aportació per poder garantir la continuïtat d'aquesta tradicional celebració.
 

Cartell dels Tres Tombs de Terrassa 2017. Foto: ASAAT