La sobirania alimentària, als «90 minuts per viure bé» del Centre Cultural Terrassa

L'escriptor, veterinari i investigador Gustavo Duch fa una conferència aquest dilluns sobre l'alternativa a la indústria agroalimentària

Redacció
13 de febrer del 2017
Actualitzat a les 17:13h
Gustavo Duch, a la imatge promocional de la conferència.
Gustavo Duch, a la imatge promocional de la conferència. | CCT
El veterinari, escriptor i investigador Gustavo Duch és el protagonista de la conferència de febrer del cicle "90 minuts per a viure bé" del Centre Cultural Terrassa.

Duch, que ha publicat el llibre No vamos a tragar, de Los Libros del Lince, parla de sobirania alimentària com una alternativa davant de l'agroindústria. I és que, segons Duch, el sistema alimentari està globalitzat, però fins a un extrem que moltes vegades desconeixem. Fam, canvi climàtic, pobles abandonats son alguns exemples del les seves consequències. I ens cal aquesta informació per prendre partit i decidir si volem menjar de les corporacions o si treballem per assolir sobirania alimentària.

La conferència és d'accés gratuït i se celebrarà aquest dilluns 13 de febrer a les set de la tarda al Centre Cultural Terrassa (Rambla d'Ègara, 340). Té una durada d'uns 90 minuts.