Quatre medalles als Campionats de Catalunya júnior per la Unió Atlètica Terrassa

Marta Gironès va ser campiona als 60m i subcampiona als 200m llisos, Geena Stephens, plata als 800m llisos i Noelia Valero, tercera al salt d'alçada | Ferran Campins, campió dels 10 km marxa i Joan Fuentes es classifica pel campionat d'Espanya absolut

Marta Gironès, al capdamunt del podi dels 60m a Sabadell.
Marta Gironès, al capdamunt del podi dels 60m a Sabadell. | UAT
13 de febrer del 2017
Actualitzat a les 15:19h
Els esportistes de la Unió Atlètica Terrassa han participat aquest cap de setmana en diferents campionats de Catalunya i Espanya.

El resultat més destacat ha estat el de Marta Gironès, campiona de Catalunya júnior en els 60 metres llisos (7.79 segons) i subcampiona dels 200 metres llisos (25.56 segons). També l'atleta Geena Stephens va ser subcampiona de Catalunya en els 800 metres llisos, amb un temps de 2'19.32", i Noelia Valero va ser tercera en el salt d'alçada arribant als 1,61 metres.

Pel que fa a les eliminatòries dels campionats de Catalunya de relleus 4x200 infantil i cadet, els infantils femenins (Ivet Palomar, Júlia Fuentes, Judit Cara i Laia Pons) van batre el seu propi rècord deixant el crono en 2'02.75", quedant-se a un pas de la final, una fita que té molt mèrit comptant que les quatre són de primer any.

Els infantils masculins (Enric Fernández, Joel López, Adrián Prieto i Eric Uviña) també van batre el seu temps aturant el crono en 1'57.90", quedant-se també a les portes de la final. Aquest equip també està integrat per atletes de primer any.

Pel que fa a la categoria Cadet femení (Júlia Martínez, Patricia Palacín, Queralt Pey i Marta Valdez) van patir una caiguda i van quedar fora de la competició quan anaven segones de la seva sèrie, mentre que el masculí, format per Claudio Araujo, Jan Uncas, Erik Cantero i Zakaria Cherkaoui va classificar-se per la final sent segons de la general amb un temps de 1'38.17".

Seguint amb el campionat de Catalunya Júnior a Sabadell, Pol Vela, en els 200 metres llisos, va ser sisè (23.05") i David Cos va quedar-se a les portes de la final amb 23.88".

Mikaela Fraga va aconseguir arribar a la final i va ser quarta en els 400 metres llisos, amb 59.44", i Aida Jiménez va aturar el crono en 5'37.77" als 1.500 metres llisos, quedant en novena posició.

Per últim, Judit Meler va quedar-se a un pas de la final en els 60 metres tanques, amb un temps de 10.29", va ser setena en el salt d'alçada (1,52 metres) i cinquena en el llançament de pes, amb 9,02 metres.

D'altra banda, Ferran Campins va aconseguir el campionat de Catalunya dels 10 quilòmetres marxa (50'01"), i l'Ainhoa Martínez va ser cinquena (58'37"). Aina Muñoz va ser desqualificada, metre que l'aleví Ivan Martínez va ser segon en els 2 quilòmetres marxa, amb 15'31".

I, per últim, Joan Fuentes va aconseguir la novena posició estatal en 200 metres llisos als Campionats d'Espanya promesa a Madrid, aconseguint, també, la classificació per als absoluts.