Els «youtubers» més influents de la ciència es troben a Terrassa

Quatre dels principals comunicadors científics de la xarxa se citen a l'Euncet

Redacció
13 de febrer del 2017
Actualitzat a les 12:32h
No només de memes, videojocs i moda viuen els youtubers. Els vídeo-bloggers sobre ciència de parla hispana més influents es trobaran en un doble esdeveniment a Terrassa i a Barcelona aquest dijous i aquest divendres.

Els quatre youtubers, que es trobaran en un acte organitzat per Contenidos Click i impulsat per l'Euncet Business School, tenen uns 1,5 milions de subscriptors als seus canals, i explicaran quin és el seu truc per connectar amb un públic tan nombrós parlant de ciència.

L'esdeveniment, que comptarà amb la presència d'unes 500 persones, porta el títol de "Marketing i Divulgació científica a Youtube" i reunirà els youtubers Aldo Bartra (Perú), José Luis Crespo (Madrid), Martí Montferrer (Catalunya), Javier Santaolalla (Canàries) i Jose J. Priego com a moderador.

"Des de Continguts Click estem molt orgullosos de poder organitzar aquest esdeveniment per primera vegada a Barcelona. Hi ha molta gent jove que vol ser youtuber i dedicar-se al màrqueting o la ciència, és una molt bona opció", afirma Jose J. Priego, CEO de Continguts Click i també youtuber de ciència (als canals "Ciencias de la Ciencia" i "Historias de la Historia"), que actuarà com a dinamitzador a les taules rodones. "Màrqueting i ciència, evolució de canals a Youtube, el perfil dels fans o com monetitzar seus canals, seran alguns dels temes sobre els quals parlaran els influencers en aquestes jornades", afegeix Priego.
 

L'esdeveniment es dividirà en dues jornades, el dijous 16 de febrer se celebrarà la primera a l'Auditori de l'Euncet Business School a Terrassa (19.00 h). I la segona jornada tindrà lloc el divendres 17 de febrer a l'Auditori del CosmoCaixa de Barcelona (18.30 h).
 

Les jornades "Màrqueting i Divulgació científica a Youtube" se celebren en el marc del Màster en Direcció de Màrqueting que també coordina Jose J. Priego.