Ridícul del Terrassa FC en el derbi contra el filial del Sabadell

L'equip egarenc desapareix futbolísticament de la gespa i perd per 0 a 1 contra el cuer de la categoria

El Terrassa FC va perdre contra el filial de l'etern rival.
El Terrassa FC va perdre contra el filial de l'etern rival. | Terrassa FC
13 de febrer del 2017
Actualitzat a les 8:12h
El Terrassa FC ha encaixat aquest diumenge una dolorosa derrota per 0 a 1 contra el filial de l'etern rival, el CE Sabadell "B", un rival que a, més ocupa el darrer lloc en la classificació. L'equip d'Agustín Vacas ha completat un mal partit, fregant el ridícul, en el dia menys indicat per fer-ho. Els egarencs van haver de jugar més de mig partit amb un home menys per expulsió i van encaixar el gol en els minuts finals, quan més mal fa.

El partit va ser molt fluix i va acabar guanyant qui més ho va buscar, gràcies als demèrits del Terrassa. El filial del Sabadell va ser superior als egarencs des de l'inici del partit, però tot i així els vermells van resistir prou bé fins al descans, tot i no demostrar cap motivació extra en un partit que es presumia especial. Les coses es van complicar a partir del minut 37, amb la segona targeta groga a Marc de Val, que suposava l'expulsió.

Després de fer front al rival en inferioritat numèrica, el Terrassa FC va tancar-se a la seva àrea a defensar un 0-0 que no servia de gaire en l'objectiu d'apropar-se a la zona de promoció d'ascens. Finalment, a quatre minuts del final, el visitant Sarmiento va aprofitar la fragilitat defensiva dels egarencs per anotar el gol de la victòria arlequinada.