Una vintena de joves, a la sessió d'orientació laboral per joves a Viladecavalls

La segona sessió del programa es va celebrar aquest dimarts a Can Trias

Redacció
09 de febrer del 2017
Actualitzat a la 13:46h
La xerrada al Centre Cívic Paco Cano de Can Trias.
La xerrada al Centre Cívic Paco Cano de Can Trias. | Aj. Viladecavalls
El Centre Cívic Paco Cano de Can Trias, a Viladecavalls, va acollir aquest dimarts la segona i darrera sessió informativa dels programes per a joves "Vols trobar feina?", que volen promoure l'ocupació juvenil.

Com a l'anterior trobada, del 20 de gener, l'objectiu de la iniciativa era fomentar la inserció al mercat laboral o el retorn al sistema educatiu en el cas d'aquells joves que, per algun motiu o altre, han abandonat els estudis.

Els joves assistents van rebre informació i assessorament de cadascun dels programes existents, gràcies a les entrevistes individuals a càrrec de dues tècniques del Consell Comarcal, que els van intentar orientar cap al programa que més s'ajusta als interessos de cada jove. A la sessió d'aquest dimarts hi van participar joves del municipi de Viladecavalls i Ullastrell, derivats principalment del Servei Local d'Ocupació, Punt Jove Viladecavalls i Consell Comarcal.

Els programes d'Ocupació per a joves del Consell Comarcal compten amb la col·laboració del Servei d'Ocupació de Catalunya, la Generalitat, el Ministeri d’Hisenda i Funció Pública i la Iniciativa d'Ocupació Juvenil de la Unió Europea.