Tanquen les botigues Nens i Nenes, especialitzades en puericultura

La cadena terrassenca baixa la persiana dels seus set establiments amb descomptes de fins al 50%

La botiga Nens i Nenes al passatge de l'Obrer de Terrassa.
La botiga Nens i Nenes al passatge de l'Obrer de Terrassa. | GSV
Redacció
08 de febrer del 2017
Actualitzat a les 19:42h
La cadena terrassenca Nens i Nenes, de botigues especialitzades en puericultura i en el món dels nadons, tancarà les portes de les seves set botigues: tres a Terrassa, dues a Sabadell, una a Ripollet i una altra a Rubí. De fet, algunes de les botigues, com la de la plaça del Progrés, ja van tancar definitivament aquest dilluns, i la resta ho faran conforme vagin esgotant-se els estocs.

De fet, les botigues estan, des del passat dijous, en liquidació total, amb descomptes entre el 30 i el 50% en tota la varietat de productes de primeres marques, que van des de roba de nadó, fins a tot tipus d'objectes com cotxets, cadiretes o hamaques, així com mobles per a habitacions de recent nascuts.

Els descomptes han provocat que la notícia s'escampés ràpidament entre els potencials consumidors i han fet que molta gent anés a fer un cop d'ull a les gangues i a comprar el que trobessin. Això ha fet que algunes botigues, com la de la plaça del Progrés, hagin tancat definitivament més ràpid del que es creia.

L'empresa, fundada el 1983, va entrar en concurs de creditors el passat gener i, davant la circumstància, es va decidir pel tancament definitiu. L'empresa acomiadarà, segons explica el Diari de Terrassa, els seus 27 treballadors, la majoria dones, i molt reconegudes pel públic terrassenc. Els culpables de la crisi són, diuen, la forta competència com les grans superfícies o les botigues digitals.