Obre un nou supermercat Condis Express a Terrassa

El nou establiment, al carrer de Volta, estarà obert de dilluns a diumenge

Redacció
08 de febrer del 2017
Actualitzat a les 12:38h
La cadena Condis inaugura aquest dimecres un nou supermercat de la marca Condis Express a Terrassa, amb una superfície de venda de 160 metres quadrats. El nou establiment està al carrer de Volta, 239, a la cantonada amb l'avinguda d'Àngel Sallent.

El nou establiment disposa de seccions com congelats, drogueria, perfumeria, fruiteria, forn de pa i expositors de carnisseria i xarcuteria. El seu horari comercial és de nou del matí a onze de la nit de dilluns a diumenge.
 
Amb aquesta obertura, Grup Condis suma un nou punt de venda al Vallès Occidental, on ja compta amb 58 centres i 23.412 m2. En total, el grup té 440 establiments a Catalunya, amb una superfície de vendes de 181.351 m2.
 
Més de 490 supermercats Condis
 
Condis, amb més de 50 anys d’història, és una de les empreses líders del sector dels supermercats a Catalunya, amb un àmbit d’actuació que també arriba a la Comunitat de Madrid i Zona Centre. La seva xarxa compta amb més de 490 establiments, oferint un servei de qualitat i proximitat, que sumen una superfície de venda superior als 200.000 m2, i que inclou botigues tant pròpies com franquiciades, sector en el qual Condis és una de les companyies que lidera el rànquing espanyol per volum de facturació.