La comèdia musical «Homes», al Teatre de Festa Major de Terrassa

El muntatge, de Sergi Belbel i Carol López i amb cinc grans actrius, substitueix "La taverna dels bufons" | Serà al Centre Cultural Terrassa el dilluns 3 de juliol

Imatge promocional de l'obra «Homes».
Imatge promocional de l'obra «Homes». | CCT
Redacció
08 de febrer del 2017
Actualitzat a les 10:42h
El Teatre de Festa Major, una iniciativa ja tradicional del Centre Cultural Terrassa, tindrà al cartell la comèdia musical Homes, que substituirà l'obra que s'havia programat inicialment, La Taverna dels Bufons, encapçalada per Joan Pera i Carles Canut.

El canvi, per motius aliens al Centre Cultural, portarà a l'equipament terrassenc Homes, una comèdia desenfadada protagonitzada per Anna Barrachina, Agnès Busquets, Mireia Portas, Alba Florejachs i Glòria Sirvent.

El muntatge és de nova creació i està signat per Carol López i Sergi Belbel, i s'inspira en el fenomen musical Homes! que va fer T de Teatre el 1994. La comèdia musical està composada per cançons originals de Marc Parrot, creades especialment per aquesta obra. Monòlegs àcids i cançons que conviden a reflexionar sobre què suposa ser un home i una dona a dia d'avui, i es pregunta si els dos sexes estan condemnats o no a entendre's. Tot plegat, amanit per grans interpretacions amb grans dots còmiques.

Cinc grans actrius del panorama teatral català seran les encarregades d'aixecar el teló del tradicional Teatre de Festa Major, el dilluns 3 de juliol, a les nou del vespre. El preu de l'entrada serà de 25 euros i ja es poden comprar al web del Centre Cultural.