Els serveis d'emergències van fer més de trenta sortides a Terrassa pel vent aquest dilluns

Tot i que l'alerta per vent va retirar-se al migdia, els serveis d'emergències

El Mercat de la Independència va patir un petit despreniment a la façana per culpa del vent.
El Mercat de la Independència va patir un petit despreniment a la façana per culpa del vent. | Joaquim Albalate
Redacció
07 de febrer del 2017
Actualitzat a les 17:44h
Tot i que el temporal de vent va amainar aquest dilluns al migdia, els diferents serveis municipals van estar activats gairebé tot el dia per poder atendre les incidències generades per la meteorologia.  La Policia Municipal de Terrassa va fer més de 30 sortides per aquest motiu, i en gairebé totes també hi van intervenir els Bombers de Terrassa i els Mossos d'Esquadra.

La majoria dels serveis van ser per intervencions en habitatges particulars. Les incidències més destacades van ser tres despreniments de l'arrebossat de façanes, el despreniment, en quatre casos, d'uralites, teulades i cornises, problemes amb antenes i parabòliques a tres edificis, el trencament de vidres de finestres i claraboies en tres immobles més, als quals s'han de sumar dues caigudes de finestres i persianes, així com el d'un tendal i d'una canonada.

Altres dues intervencions van tenir lloc en edificis municipals, amb el despreniment d'un tros de l'arrebossat de la façana del Mercat de la Independència, on es va preservar la zona amb abalisament; i a la bastida d'obres de la Masia Freixa.

La Policia també va haver d'intervenir per la caiguda de quatre arbres: dos d'ells van haver de ser serrats pels Bombers, perquè obstaculitzaven la via, i els altres dos van ser apartats a la vorera fins que van ser retirats per la brigada de neteja de l'Ajuntament. A més, un vehicle va resultat danyat en caure-li a sobre un arbre.

També es va fer malbé el sostre de la benzinera ubicada a l'avinguda de Béjar, on els agents van actuar per senyalitzar la zona; i també es va intervenir en les tanques d'una obra particular en construcció.

A més, diversos senyals de trànsit van patir desperfectes, com el despreniment del capçal d'un semàfor de la carretera de Matadepera i el doblegament d'un senyal vertical de trànsit. El vent també va moure dos contenidors de recollida de brossa selectiva, un dels quals va impactar contra un vehicle estacionat, provocant-li desperfectes.