L'estació de La Floresta de Sant Cugat disposarà d'un nou ascensor

FGC ha anunciat l'actuació que podria ser una realitat en un any

Imatge de l'estació de La Floresta
Imatge de l'estació de La Floresta | Localpress
Redacció
07 de febrer del 2017
Actualitzat a les 16:51h
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) instal·larà un nou ascensor a l’estació de La Floresta de la línia Barcelona-Vallès. Actualment l’estació de La Floresta ja disposa d’un ascensor a l’andana sentit Vallès i l’altra andana disposa d’una entrada a peu de carrer. Tot i això, amb aquest nou ascensor es millorarà l’accessibilitat dels veïns que vulguin anar en sentit Barcelona des de la plaça de Josep Playà. 

L'actuació l'han anunciat aquest dimarts l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa i el president  de FGc, Enric Ticó, en una visita a l'estació. La previsió és que les obres tinguin una durada de 12 mesos amb un pressupost de 350.000 euros. FGC i l’Ajuntament de Sant Cugat han acordat que el projecte l'assumirà FGC i el manteniment i conservació del nou ascensor anirà a càrrec del consistori.

Conesa s’ha felicitat per la instal·lació "d’un ascensor molt necessari" per millorar l’accessibilitat en aquest punt neuràlgic del barri. Per la seva banda, Enric Ticó,  ha remarca que “FGC és una de les empreses de transport ferroviari amb els millors índex d’accessibilitat del món”. Ha remarcat que l’estació de la Floresta ja estava adaptada però que “s’ha analitzat el fet diferencial de la Floresta” per prendre la decisió de construir un nou ascensor.