L'Handbol Terrassa tanca la primera volta amb derrota a les Franqueses

Un arbitratge polèmic va fer perdre els egarencs en el seu millor partit de la temporada

07 de febrer del 2017
Actualitzat a la 13:37h
L'Handbol Terrassa es va quedar sense premi en el seu millor partit de la temporada. Els egarencs van perdre contra l'Handbol Les Franqueses per un ajustat 19 a 18. Els dos equips van mostrar una gran concentració tant en atac com en defensa i van oferir un partit molt igualat. De fet, s'enfrontaven les dues millors defenses de la lliga.

Tret dels 5 minuts primers, els egarencs van conservar un avantatge de dos gols durant tot el partit fins a dos minuts del final, quan els àrbitres van deixar el Terrassa amb quatre jugadors de pista, per dues exclusions. L'equip local va aprofitar per donar la volta al marcador.

Hi ha una gran indignació per part dels jugadors egarencs perquè no entenen l'arbitratge, que segons diuen va tenir un "canvi de criteri constant", i sobretot per les dues exclusions seguides en els últims minuts.

El proper partit de l'Handbol Terrassa, el primer de la segona volta, es jugarà a Sant Joan Despí el proper diumenge a les 12:30h.