Terrassa rep la «Pajarita Azul» per la recollida «excel·lent» de paper i cartró

El gerent d'Eco-equip va rebre la distinció de mans de la ministra d'Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient

El gerent d'Eco-equip, Josep Miquel Colomer, tercer per l'esquerra, va recollir la distinció.
El gerent d'Eco-equip, Josep Miquel Colomer, tercer per l'esquerra, va recollir la distinció. | Aspapel
Redacció
07 de febrer del 2017
Actualitzat a les 12:43h
Terrassa ha estat distingida amb la certificació "Pajarita Azul", atorgada per l'Associació Espanyola de Fabricants de Pasta, Paper i Cartó (Aspapel). Amb aquestes distincions l'entitat Aspapel reconeix els municipis que destaquen per l'excel·lència en la recollida i gestió del paper i cartró.

L'acte de lliurament, presidit per la ministra d'Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient, Isabel García Tejerina, va tenir lloc ahir a Madrid. El el gerent d'Eco-equip, Josep Miquel Colomer, va recollir la certificació per a Terrassa. En l'acte es van lliurar un total de 29 certificacions a entitats locals (ajuntaments, mancomunitats, consorcis i consells comarcals) de municipis i territoris ben diversos, des de ciutats grans com Barcelona, Sevilla o Bilbao fins altres de petites com Ciudad Real, Coslada (Madrid) o San Fernando (Cadis), totes tres de de menys de 100.000 habitants.
 
Aquesta és la segona vegada que Terrassa rep un reconeixement d'Aspapel. El desembre de 2015 l'entitat va atorgar al municipi la certificació Tu Papel 21. Amb aquestes certificacions, Aspapel vol fomentar la col·laboració entre les administracions, la indústria i la ciutadania, per tal de millorar l'eficàcia en el tractament dels residus, concretament, en la fracció de paper i cartó.