Ciutadans Terrassa demana la dimissió del president de la Federació de Municipis de Catalunya

Xavier Amor haurà de declarar davant del jutge com a investigat en el cas Mercuri

Redacció
07 de febrer del 2017
Actualitzat a les 10:18h
El portaveu del grup municipal Ciutadans a l'Ajuntament de Terrassa, Javier González, presentarà una proposta d'acord en la propera Junta de Portaveus en la qual demana la dimissió del president de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), Xavier Amor, després que hagi estat citat a declarar com a investigat en una de les peces del cas Mercuri.

Amor, que va substituir Bustos a la FMC, haurà de donar explicacions per haver facilitat la contractació d'un ex-càrrec socialista. Per aquest fet, haurà de declarar juntament amb Bustos el 23 de març.

González ha recordat al PSC de Terrassa que l'Ajuntament és membre de la Federació de Municipis de Catalunya i aporta anualment una quota econòmica elevada. Per aquest motiu, González ha posat l'accent a sol·licitar la dimissió de Xavier Amor, ja que aquesta mesura aportaria al seu parer "transparència i regeneració democràtica, la qual cosa forma part de l'ADN de Ciutadans".

Així mateix, González ha conclòs que aquest tipus d'entitats com la FMC "solament serveixen per recaptar diners sense que se sàpiga exactament on va a parar". "Ciutadans està en contra dels xiringuitos polítics", ha conclòs González.