Novè lloc per a la Unió Atlètica Terrassa en el Campionat de Catalunya Absolut

Marta Gironés va assolir dues marques mínimes per al Campionat d'Espanya Absolut

07 de febrer del 2017
Actualitzat a les 8:19h
Aquest cap de setmana s'ha disputat a Sabadell el Campionat de Catalunya Absolut d'atletisme. La Unió Atlètica Terrassa hi va participar amb diversos atletes i va finalitzar entre els deu millors clubs catalans, concretament va ser novè a la classificació per clubs.

En el 60m llisos Marta Gironés va assolir una excel·lent actuació, amb uns resultats de 7,89 a la semifinal i 7,83 a la final, marca que li va donar la cinquena posició. Es tracta d'un registre personal que suposa la mínima per participar als Campionats d'Espanya absoluts. L'altra representant femenina del club egarenc, Julia Palacín, va assolir els 8,02, millor marca personal, i es va quedar a les semifinals. En l'apartat masculí Alejandro Pardo, tot i patir un trencament als isquiotibials, va aconseguir arribar a meta amb una marca de 7,33. La setmana passada va batre el rècord del club amb 7,14.

Als 200 metres llisos hi va haver quatre representants egarencs més. En categoria femenina Marta Gironés va assolir amb 25,39 la millor marca personal i la mínima absoluta. Els 25,47 a la final li van donar la quarta posició. Julia Palacín va fer un temps de 25,86 a les semifinals i de 25,90 a la final. En la categoria masculina, Joan Fuentes va fer una marca de 23,04. Vladislav Ivaschenko va patir una lesió mentre disputava la prova.

Als 400 metres llisos, Marcel Purull que va completar un temps de 49,74 a la semifinal i de 50,91 a la final, i va quedar en setena posició. Enoc Rodríguez va córrer en 51,53, perjudicat al córrer en els carrers interns de la pista. A la categoria femenina, Mikaella Fraga va assolir una marca d'1,00,09 a les semifinals.

Pel que fa al salts, en el salt d'alçada van participar per part de la UA Terrassa Miquel Vélez, que va ser cinquè amb una marca d'1,96, i Noelia Valero, també cinquena amb una marca d'1,57. En el salt de llargada, Anna Sasot va realitzar un salt de 5,32, i va assolir el vuitpe lloc en el seu primer campionat absolut.