Bona rebuda de «The Street Music» el seu primer cap de setmana

Kike Torrijos valora positivament la primera festa, el dissabte, tot i les dificultats del primer dia | També vol matisar que hi vol tot tipus de públic mentre no sigui problemàtic

La festa d'inauguració de The Street Music, aquest passat dissabte.
La festa d'inauguració de The Street Music, aquest passat dissabte. | J. A.
07 de febrer del 2017
La primera nit de la sala "The Street Music", aquest dissabte, va acabar amb un balanç "molt positiu", segons el gerent de la sala que ocupa l'espai de l'antiga Faktoria, Kike Torrijos.

La festa, que va tenir una bona rebuda, va portar a la sala un públic d'edats diverses i en què es va notar un bon ambient, amb sessions en què, a més de l'actuació de Miko Mission i d'altres artistes convidats, van sonar èxits musicals del pop i el dance, sobretot de les dècades dels 80 i 90, però també alguna de més moderna.

El gerent de la sala ha valorat bé la primera nit, que culmina uns dies de feina estressant i de nervis. "Hi ha hagut coses que no estaven del tot llestes per les presses, però que ja estem treballant per millorar", com el fet que l'espectacle dels artistes convidats s'allargués massa o que, per un error del banc, no es pogués cobrar amb targeta, fets que se solucionaran a partir d'ara.

Aquesta setmana continuen les reformes, que van començar tot just dilluns passat, i de cara al cap de setmana la sala obrirà amb normalitat. De fet, aquest divendres hi ha programat un concert de Ramon Mirabet, i dissabte, un de Los Maleantes.

Un públic "selecte" només pel que fa al comportament

Torrijos ha volgut matisar l'entrevista publicada dissabte a La Torre i que ha aixecat certa polèmica, en què afirmava que no volia "els que vénen a fer botellón" ni "els típics borratxos que van on sigui per passar l'estona i buscar problemes". Amb això, diu, volia referir-se als que pretenen entrar a la sala amb la seva beguda i que, sovint, poden generar molèsties als que volen sortir de festa sense maldecaps.

El DJ i tècnic, ara propietari de l'antiga Faktoria, ha explicat que "en cap cas volíem dir que el públic de Faktoria fos aquest". De fet, diu, es vol quedar amb el públic que anava a gaudir a la nova sala, perquè "la música anirà des dels 70 fins actual, i estic segur que pot agradar a un rang molt gran de públics".

També ha sortit al pas de rumors diversos, com que la sala és per a majors de 25 anys. "L'entrada està permesa a partir dels 18 anys, però està oberta a tothom", afirma Torrijos, que diu que, a més, els preus no són tan elevats com s'ha dit. "A partir d'aquest cap de setmana, una cervesa valdrà 3,50 euros, el que valia fins ara a Faktoria, i aviat tindrem l'oferta de dues copes per 14 euros, set cadascuna, que no està malament per un local així", ha explicat.
 

Kike Torrijos, punxant a la primera nit de The Street Music. Foto: Joaquim Albalate