Expocerimònia tanca la seva 24a edició amb un balanç positiu

El saló es consolida com a cita clau del sector nupcial a Catalunya | La fira tanca amb un alt volum de negoci per part dels expositors i una bona afluència de públic

Redacció
06 de febrer del 2017
Actualitzat a les 19:29h
La fira Expocerimònia tanca la seva 24a edició amb bones sensacions pel que fa al volum de negoci i contactes realitzats pel expositors participants i al número de visitants del certamen d'enguany.

Els més de 40 professionals presents a Expocerimònia s'han mostrat satisfets pel volum de negoci que han generat, els contactes que han realitzat amb el públic objectiu i les relacions de networking que han iniciat amb futurs proveïdors i col·laboradors. A més i segons passin els dies, esperen tancar totes les gestions engegades a la fira i augmentar la seva cartera de clients i contactes. Sensacions molt positives que amplien la visibilitat i repercussió que la fira ofereix a tots els expositors participants.

Positiva afluència de públic

Al llarg de tot el cap de setmana, més de 1.500 persones s'han apropat al Recinte Firal de Terrassa amb l'objectiu de contactar amb els professionals del sector i conèixer, de primera mà, la seva àmplia oferta de productes i serveis. Tot, per marxar d'Expocerimònia amb el contacte i promocions exclusives dels expositors participants i amb l'organització gairebé enllestida del seu casament o celebració especial.

Aquesta bona afluència de públic indica l'interès i notorietat de la fira entre la població, i la consolida com una de les cites imprescindibles i amb més trajectòria del sector nupcial a tot Catalunya.

Àmplia oferta de serveis

En un únic espai, els visitants han trobat tots els detalls que necessiten per celebrar el seu casament. Fotògrafs, restaurants, joiers, wedding planners, agències de viatges i moda nupcial que es converteixen en els millors companys d'organització dels futurs nuvis.

Èxit de les desfilades

Les desfilades de vestits de núvia, dames d'honor, comunions i vestits de festa han tingut una gran acollida per part dels visitants i organitzadors. Tots els vestits, a càrrec de Forrellat Fusió, i el maquillatge i perruqueria, de What Image, han posat el toc romàntic, emotiu i festiu a la tarda del dissabte.

A les desfilades, els vestits de núvia han centrat totes les mirades, sobretot d'aquelles futures núvies que ja s'imaginaven lluint un vestit d'ensomni en el seu gran dia.

​Des de l'organització s'ha valorat positivament la celebració de la fira, la satisfacció dels expositors amb les gestions realitzades i l'interès del públic objectiu. Ara, diuen, és moment de preparar la cita de l'any vinent, en què Expocerimònia arribarà a la seva 25a edició i celebrarà les seves noces d'argent.