En estat crític els terrassencs que van rebre l'impacte d'un arbre ahir a Salou

Es tracta d'un matrimoni de Terrassa que es troba ingressat a la UCI de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona

En un primer pla, l'arbre caigut a Salou que va ferir les dues persones.
En un primer pla, l'arbre caigut a Salou que va ferir les dues persones. | ACN
Redacció
06 de febrer del 2017
Actualitzat a la 13:26h
El matrimoni de Terrassa que va resultar ferit aquest diumenge al vespre per la caiguda d'un arbre de grans dimensions a Salou continua en estat crític. Les dues persones estan ingressades a la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, segons ha informat el mateix centre hospitalari a La Torre.

L'home, de 60 anys, i la dona, de 61, van rebre l'impacte d'un arbre que va caure per la ventada al passeig del 30 d'octubre de Salou, just quan acabaven d'aparcar al costat d'un envelat on aquests dies se celebra la Festa Major d'hivern de Salou, pocs minuts després de les sis de la tarda.

Al lloc dels fets, entre el carrer del Rector Ubach i el de Tarragona, s'hi van desplaçar tres dotacions dels Bombers, quatre ambulàncies del SEM, quatre patrulles dels Mossos i la Policia Local.

Es tracta d'una zona molt pròxima a l'Ajuntament de Salou, on al llarg del diumenge ja havien caigut diversos arbres per les ventades. Els Bombers van precintar la zona i van retirar els vehicles pròxims al lloc del sinistre. A més, van tallar a trossos l'arbre per poder-lo retirar de la calçada.