VÍDEO L'incendi d'uns contenidors causa una gran fumera a l'avinguda d'Àngel Sallent de Terrassa

El foc ha afectat tres contenidors de reciclatge

L'incendi, vist des d'un balcó de l'avinguda.
L'incendi, vist des d'un balcó de l'avinguda. | Josep Francesc Tugues Piqué
Redacció
03 de febrer del 2017
Actualitzat el 04 de febrer a les 9:07h


Uns contenidors han cremat aquest divendres al migdia a l'avinguda d'Àngel Sallent de Terrassa, segons ha informat el veí Josep Francesc Tugues Piqué a La Torre. Els fets han passat just davant del Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany, prop de la cantonada amb el carrer de l'Infant Martí i a pocs metres de la plaça de l'Assemblea de Catalunya i de la Bòbila Almirall.

Podrien ser tres els contenidors que han cremat: els de reciclatge de plàstic, el de paper i el de vidre, mentre que els de matèria orgànica i el de rebuig, més allunyats, se n'haurien salvat. L'incendi també hauria afectat alguns mobles que hi havia dipositats al costat dels contenidors, així com un arbre que hi ha a tocar. El foc podria haver afectat una cabina telefònica que hi ha a pocs metres, però la ràpida intervenció dels bombers ha evitat més danys.

Al lloc dels fets s'hi han desplaçat almenys dues dotacions de la Policia Municipal, que ha tallat el trànsit del carrer, i un camió dels Bombers de la Generalitat que ha treballat per extingir el foc el més ràpid possible tot i que el fort vent ho dificultava.

Això sí, l'incendi ha provocat una bona fumera que s'ha vist des de diversos llocs dels barris propers, i ha danyat la vorera i l'asfalt de l'avinguda. El foc, segons Tugues, ha començat a dos quarts de quatre del migdia per causes que es desconeixen.