«The Street Music», l'hereva de Faktoria, obre aquest dissabte

La primera nit de la renovada sala comptarà amb Jordi LP i Miko Mission, que estaran acompanyats d'altres artistes dels anys 80

Uns operaris col·loquen el cartell de The Street Music a la porta del local, aquest divendres.
Uns operaris col·loquen el cartell de The Street Music a la porta del local, aquest divendres. | J. A.
04 de febrer del 2017
Actualitzat el 06 de febrer a les 19:29h
La sala de festes "The Street Music" obre les seves portes aquest dissabte al local del carrer de la Rasa, 64-66, el mateix que ocupava, fins fa dues setmanes, la històrica sala Faktoria d'Arts.

Només dues setmanes després de l'última festa de la històrica sala Faktoria d'Arts, que va tancar les seves portes el 21 de gener després d'una història de 22 anys, la sala de concerts i discoteca que ocuparà el seu lloc s'inaugura aquest dissabte, després d'unes reformes que aquest divendres encara s'estaven enllestint.

La festa d'inauguració, aquest dissabte 4 de febrer, mostrarà la nova imatge de la discoteca i, també, el nou estil: The Street Music se centrarà en música dels anys 80 i 90. La primera nit de la renovada salà tindrà com a mestre de cerimònies el polifacètic Jordi LP, i el gran atractiu de la nit serà l'artista Miko Mission, que estarà acompanyat d'altres com Kristian Conde, Alan Cook, Cristina Manzano o Pedro Morales de Daydream, entre d'altres sorpreses.

La nova sala, dirigida a un públic més selecte, obrirà a les dotze de la nit i el preu de l'entrada serà de deu euros, en què anirà inclosa una consumició.