La doctora Eres explica què fer per prevenir el càncer a La Trobada

Serà la convidada del dinar-tertúlia del proper dilluns

Redacció
04 de febrer del 2017
Què podem fer per prevenir el càncer? És una de les preguntes claus a tenir en compte per cuidar la nostra salut. Per fer conèixer les respostes, la doctora Natàlia Eres farà una xerrada aquest dilluns a partir de les 13:30h al restaurant La Trobada, al carrer del Teatre, 4, 1r, de Terrassa.

Eres és llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Lleida i Especialista MIR en Oncologia Mèdica a l'Hospital de Vall d'Hebron de Barcelona. Ha cursat màsters en Acupuntura Mèdica i Medicina Homeopàtica a la Universitat de Barcelona. Els últims deu anys ha implementat i dirigit dos programes de Medicina i Oncologia Integrativa extrahospitalaris d'àmbit privat a Barcelona. La Medicina del IMOHE (Institut de medicina i oncologia holística) que lidera la doctora Eres, junt amb el seu equip de metges i terapeutes integradors, es basa en la certesa que cada persona és el principal agent de canvi al procés de creixement de la salut i desenvolupament d'una vida plena, especialment, durant la malaltia.

La doctora Eres se suma a la llista de grans ponents que han passat a La Trobada, com Begonya Roman, Viqui Molins, Arcadi Oliveras, Francesc Torralba o Teresa Forcades, entre d'altres. La intenció del restaurant és poder fer un dinar-tertúlia al trimestre.

El preu per participar en aquest dinar tertúlia és de 8,90 euros, el preu habitual del menú del temps.