El noi de 15 anys que havia desaparegut a Terrassa ja és a casa amb la família

El jove i els seus pares han declarat davant dels Mossos, juntament amb un amic que l'hauria amagat durant aquests dies | S'ha trobat sa i estalvi aquest dijous al migdia, després que un centenar de persones el busquessin durant el matí

El jove, de blau, i els seus pares, sortint de comissaria.
El jove, de blau, i els seus pares, sortint de comissaria. | Joaquim Albalate
Joaquim Albalate / Albert Prieto
02 de febrer del 2017
Actualitzat a les 16:20h
El Kevin ja és a casa, amb la seva família. A les 14:20 hores d'aquest dijous el noi que havia desaparegut dissabte i els seus pares han sortit de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Terrassa, després de declarar davant la policia. La família ha pogut localitzar l'adolescent aquest migdia, després d'una cerca en què han participat un centenar de persones.

Els pares del Kevin, que ha estat cinc dies desaparegut, no han volgut fer declaracions a la sortida de la comissaria. Només han confirmat que el jove està bé i han agraït el suport rebut.

Tot i que la família i la policia no han confirmat cap hipòtesi ni han donat explicacions de la desaparició, tot apunta que el jove s'hauria amagat a casa d'un amic, tal com sospitaven els seus pares. Fonts properes a la família, que han participat en la recerca del Kevin aquest matí, han confirmat a LaTorre, han trobat el jove a casa de l'amic, al barri de Can Roca. Aquest altre jove també ha declarat davant dels Mossos i ha sortit alhora de la comissaria. 

Recerca multitudinària

Aquest matí un centenar de persones s'havien organitzat per buscar-lo per Can Parellada i pel Pla del Bonaire, on tenien la sospita que s'hagués pogut amagar a casa d'un amic. Finalment ha estat en un pis del carrer del Parlament, a Can Roca, on l'han trobat, sa i estalvi, i l'han portat a la comissaria dels Mossos on s'ha reunit amb els seus familiars.

Tant l'amic que suposadament l'ocultava com el noi, així com la seva família, han declarat aquest migdia a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Terrassa. No han transcendit més detalls de les motivacions que van dur el jove a amagar-se lluny de casa i no donar senyals de vida durant aquests dies.