Organitzen batudes per intentar trobar el noi desaparegut a Terrassa

No es tenen notícies de Kevin Ballesteros des de dissabte al migdia

Un dels cartells que s'han fet per localitzar en Kevin.
Un dels cartells que s'han fet per localitzar en Kevin. | Sos Desaparecidos
Redacció
02 de febrer del 2017
Actualitzat a les 8:45h
La família del noi que va desaparèixer dissabte al migdia a Terrassa continua sense tenir notícies seves. Aquest dijous al matí, grups de ciutadans s'han organitzat per intentar localitzar el Kevin. Entre d'altres llocs, al Pla del Bonaire, l'últim lloc on se'l va veure, i a Can Parellada, el barri on viu i on va a l'institut.

Kevin Ballesteros, de 15 anys, va desaparèixer el passat dissabte al migdia, quan havia d'anar a dormir a casa d'un amic. Hauria d'haver tornat a casa el diumenge al vespre, però no s'hi va presentar. Tampoc ho va fer dilluns a l'institut Ègara, a Can Parellada, un fet que va encendre totes les alarmes.

Segons els pares, portava uns texans blancs, una dessuadora taronja i una jaqueta blava amb butxaques verdes, i va sortir de casa sense diners ni documentació.

Segons van explicar els pares aquest dimecres a TVE, no han pogut localitzar l'amic amb qui havia d'anar a dormir. En Kevin no té problemes greus a l'escola, han afirmat, però no descarten que hagi marxat voluntàriament i que estigui a casa d'algun conegut.

Alguns amics i companys d'escola de l'adolescent, segons els seus pares, afirmen haver-se posat en contacte amb ell, però la família no té constància de què han pogut parlar ni de la informació que ha donat. El seu telèfon mòbil està apagat gairebé tot el dia, diu el pare.

Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació, tot i que aquest dimecres encara no tenien cap notícia d'on pot estar el noi. Això sí, les xarxes socials de Terrassa s'han omplert de mostres de solidaritat i d'iniciatives per intentar trobar-lo, com les batudes organitzades per aquest dijous al matí.