L'escriptor Rafel Nadal presenta a Terrassa «La senyora Stendhal»

L'acte serà aquest dijous al Centre Cultural Terrassa i estarà presentat per la periodista Helena Garcia-Melero

Detall de la portada del llibre.
Detall de la portada del llibre. | Editorial Columna
Redacció
01 de febrer del 2017
Actualitzat a la 13:21h
Aquest dijous 2 de febrer el periodista i escriptor català Rafel Nadal presenta a Terrassa la seva última novel·la: La senyora Stendhal. L'acte serà a l'Aula Magna del Centre Cultural Terrassa a les vuit del vespre.

L'acte, organitzat per Òmnium Terrassa i La Casa del Llibre, serà presentat per la periodista Helena Garcia-Melero. L'escriptor serà present mitja hora abans de l'acte per poder signar els llibres de totes aquelles persones que ho desitgin. 

Rafel Nadal i Farreras escriu a La Vanguardia i col·labora habitualment a 8TV, RAC1 i TV3. Ha estat director d’El Periódico de Catalunya de maig del 2006 a febrer del 2010, període durant el qual el diari va rebre nombrosos premis, entre els quals el Nacional de Comunicació. És autor d’Els mandarins, un llibre de retrats sobre el poder; Quan érem feliços (Premi Josep Pla, 2012), una obra de referència de la literatura de la memòria, i Quan en dèiem xampany, sobre una saga familiar a cavall de Catalunya i la Xampanya francesa. La maledicció dels Palmisano (2015), la seva darrera novel·la, ha estat traduïda a catorze llengües.