«Famílies i escola» torna a Canal Terrassa per fer l'educació més fàcil

La nova temporada del programa s'estrena aquest dijous a la nit

Una de les imatges del programa, sobre educació alimentària.
Una de les imatges del programa, sobre educació alimentària. | Canal Terrassa
Redacció
01 de febrer del 2017
Actualitzat a la 13:10h


Com ajudem un fill a superar la mort d'algú proper? Podem educar sense cridar? De quina manera podem corregir les conductes agressives dels infants? Com afrontem un canvi d'escola? En una societat complexa i canviant com la nostra, educar és una aventura tant apassionant com vertiginosa, per a la qual pares, mestres i professors no sempre se senten prou preparats. Una eina que pot ajudar és el programa 'Famílies i escola', que torna aquest dijous a Canal Terrassa (23.30 h) amb una nova bateria de qüestions i el testimoni de famílies i experts. 

Reflexions a partir d'experiències viscudes
 
Aquesta vuitena temporada el programa proposa una llarga llista de qüestions per reflexionar i debatre. El dol, l'educació alimentària, la participació de les famílies a l'escola, el ciberassetjament i el paper dels amics en les diferents edats dels fills són alguns dels ítems que centraran els capítols, integrats per diferents reportatges. 

El programa s'hi aproximarà a partir de les experiències viscudes per famílies d'entorns socioeconòmics diversos i els coneixements d'experts en diferents àmbits, des de mestres i pedagogs fins a pediatres i advocats. El psicòleg i educador Jaume Funes, la mestra i doctora en Psicologia Maria Jesús Comellas, la pedagoga Eva Bach i el psiquiatra infantil Josep Àngel Alda són alguns dels especialistes que  donaran eines i consells. 
 
Famílies i escola és una producció fruit de la col·laboració entre l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona, FAPAES (Federació d’Associacions de Mares i Pares d’alumnes d’estudis sufragats amb fons públics no universitaris de Catalunya) i La Xarxa de Comunicació Local, realitzada per Canal Terrassa.
 

Una de les imatges del programa, sobre educació alimentària. Foto: Canal Terrassa