L'Ajuntament de Castellbisbal ofereix set llocs de feina

En total, es busquen quatre auxiliars administratius, un peó d'obra i un de manteniment i un conserge

Redacció
02 de febrer del 2017
Actualitzat a les 16:31h
L'Ajuntament de Castellbisbal contractarà set persones de diferents especialitats per a cobrir les seves necessitats en diferents projectes. Ho farà gràcies al pla de suport a les polítiques socials d'ocupació de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Concretament, el consistori castellbisbalenc busca tres auxiliars administratius com a suport a les polítiques socials a l'equip de serveis socials bàsics. També busca un altre auxiliar administratiu com a suport al Departament de Promoció Econòmica en les tasques relacionades amb el teixit empresarial, l'ocupació i la formació professionalitzadora.

D'altra banda, com a suport a l'arranjament i adequació d'edificis i espais públics, necessita un peó d'obra i un altre peó de manteniment; i, per últim, també busca un conserge per aplicar millores per l'eficiència energètica i bones pràctiques d'ús a les instal·lacions i serveis dels pavellons municipals.

Presentació de sol·licituds

El període de presentació de sol·licituds finalitza el proper 6 de febrer. Les persones interessades en participar en la convocatòria han d'estar inscrits a la Xarxa Xaloc, des d'on podran optar als perfils d'aquest pla d'ocupació. Els candidats podran optar a tants perfils com es consideri, sempre i quan compleixin amb els requisits exigits per cadascun d'ells, que podeu consultar a les bases de la convocatòria .