Nou robatori a la perfumeria Júlia del carrer Major de Terrassa

És la vuitena vegada que aquest establiment pateix un robatori

El vidre trencat de la perfumeria Júlia de Terrassa, acordonat pels Mossos.
El vidre trencat de la perfumeria Júlia de Terrassa, acordonat pels Mossos. | Joaquim Albalate
Redacció
30 de gener del 2017
Actualitzat a les 18:50h
Amb prou feines han passat quatre mesos i ja hi tornem a ser: la perfumeria Júlia del carrer Major de Terrassa ha tornat a ser víctima d'un robatori, el vuitè des de que va obrir aquest cèntric establiment.

Aquest dilluns de matinada uns desconeguts han entrat a robar a la perfumeria, situada a la cantonada del carrer Major amb el de la Unió. El mètode ha estat el de sempre: els lladres han trencat un dels vidres de l'aparador. En aquest cas, un dels del carrer Major, a tocar de la porta d'entrada, que està a la cantonada.

L'últim robatori que va patir aquest establiment va ser el 28 de setembre, quan van patir un robatori exactament igual. De la mateixa manera que aleshores, al llarg d'aquest dilluns els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació mentre els treballadors de la botiga intentaven tornar a la normalitat mentre esbrinaven què els han pres aquesta vegada.

A mitja tarda, el gran forat al vidre continuava sent visible, i els vidres seguien escampats per la vorera del carrer Major, que, evidentment, ha quedat tallada als vianants.

És la vuitena vegada que entren a robar en aquest cèntric establiment, a pocs metres de la Plaça Vella. L'última, amb un mètode idèntic, va ser el setembre del 2016, i l'anterior havia estat l'abril del 2013.


 

Fotografia de l'anterior robatori, el desembre del 2016. Foto: Joaquim Albalate