Viladecavalls impulsa l'eina «eQuàliment» per a la gestió d’aliments solidaris

La plataforma unificarà tot el procés d'entrega d'aliments a famílies necessitades en una sola base de dades

per Redacció , 30 de gener de 2017 a les 11:18 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de gener de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Viladecavalls, amb la col·laboració del Consell Comarcal, està treballant en un nou projecte de millora de l'atenció a les famílies en situació de vulnerabilitat del municipi, concretament en l'àmbit de l'ajut alimentari.

A Viladecavalls, la distribució d'aliments es realitza mitjançant la coordinació de diversos dispositius que conjuntament donen cobertura a les necessitats d'alimentació a diferents col·lectius.L'objectiu d'eQuàliment, és optimitzar la gestió en la prescripció dels productes del Banc d'aliments municipal, i el seu repartiment entre els beneficiaris/es. Per fer-ho possible, els Serveis Socials Municipals, estan implementant una eina comarcal que integrarà, en una sola base de dades, tots els elements que intervenen en aquest procés: des de l'assignació del recurs, l'stock dels productes, així com la rebuda i lliurament dels aliments.


Oferir una millor qualitat assistencial més personalitzada i una gestió alimentària responsable, han estat les premisses amb les quals l'Ajuntament està treballant. Durant les primeres setmanes de l'any ja s'han realitzat les primeres formacions i la previsió és que el termini d'implementació de l'eina sigui efectiva durant aquest primer trimestre.

 

Participació