Victòria èpica del Terrassa FC en el temps afegit contra el Granollers

Els jugadors del Terrassa FC celebren el gol de la victòria.
Els jugadors del Terrassa FC celebren el gol de la victòria. | Terrassa FC
30 de gener del 2017
Actualitzat a les 8:11h
El Terrassa FC ha aconseguit aquest cap de setmana una victòria tan èpica com agònica, per 2 a 1, contra el Granollers. L'afició local va patir fins al minut 93, quan un gol de David López va desequilibrar a favor dels egarencs un partit molt igualat.

Mitja hora abans, en el minut 60, el conjunt entrenat per Agustín Vacas havia aconseguit avançar-se al marcador mitjançant Raúl Torres, de penal. El Terrassa, que no havia fet un partit brillant, va conservar l'avantatge pràcticament fins a entrar al temps afegit, però un gol del visitant Cristian amb un córner "olímpic" va aigualir la feina feta.

En el darrer minut del descompte, en una acció de córner, la rematada inicial d'Amantini va deixar mig gol fet i David López va fer la rematada de cap definitiva, tot superant la defensa rival. La pilota es va introduir al fons de la xarxa i l'alegria es va desbordar a la gespa i a les graderies.

El Terrassa FC suma tres punts importantíssims per refer-se de la derrota de la setmana anterior al camp del Sant Andreu. Gràcies a la derrota de l'Ascó en aquesta jornada, els egarencs s'apropen a la zona de promoció d'ascens i ja són a només dos punts.

L'equip vermell continua en la cinquena posició. Diumenge que ve el Terrassa visitarà el camp del Palamós.