Els Castellers de Terrassa, 21ns al Torneig Intercasteller de Futbol 2017

La Colla Vella dels Xiquets de Valls s'ha endut el trofeu en superar els Castellers de Vilafranca a la final per 2-1

L'equip dels Castellers de Terrassa al torneig.
L'equip dels Castellers de Terrassa al torneig. | CdT
Redacció
29 de gener del 2017
Actualitzat a les 16:23h
Els Castellers de Terrassa han quedat a la vint-i-unena posició al Torneig Intercasteller de Futbol que s'ha disputat aquest cap de setmana a Cornellà. Els blauturquesa han guanyat quatre dels set partits que han disputat, n'han empatat un altre i han perdut els dos restants.

A la fase de grups, els terrassencs van guanyar per 5-1 els Castellers de Sant Feliu, van perdre 1-2 contra els Brivalls de Cornudella i van empatar a un amb els Castellers del Poble Sec. A la tarda, els Castellers van guanyar als penals els Xiquets de Tarragona i van perdre per 2 a 0 contra els Sagals d'Osona.

Aquest diumenge al matí, els blauturquesa han guanyat els seus dos partits: contra els Xiquets d'Alcover i contra els Carallots de Sant Vicenç dels Horts.

Per la seva banda, la Colla Vella dels Xiquets de Valls s'ha endut el trofeu del Torneig Intercasteller de Futbol 2017. Els rosats han superat els Castellers de Vilafranca per 2 gols a 1, en una reedició de la final de l'any passat a Tarragona que van guanyar els verds.

La colla vallenca ha arribat a la final després de superar la Colla Jove Xiquets de Tarragona amb un condundent 7-1 a les semifinals. Per la seva banda, els vilafranquins s'han desfet dels Capgrossos de Mataró amb un 2-0.

Mataronins i tarragonins s'han disputat la tercera posició del torneig. Després d'un empat a dos, els penals han decantat el partit cap a la colla del Maresme.
 

Un moment de la final, entre verds i rosats. Foto: Twitter @verds

 

L'equip de la Colla Vella que ha guanyat el torneig intercasteller. Foto: Twitter @collavella