Expocerimònia escalfa motors per la seva 24a edició a Terrassa

La cita se celebrarà el 4 i 5 de febrer al Recinte Firal de Terrassa amb més de 40 expositors | El saló és un referent del sector nupcial i de les cerimònies a Catalunya

El certamen acollirà una desfilada de vestits de núvia.
El certamen acollirà una desfilada de vestits de núvia. | Publitesa
Redacció
28 de gener del 2017
Les parelles que preparen el seu casament tenen una cita ineludible els propers 4 i 5 de febrer amb Expocerimònia, la Fira de Nuvis i Celebracions del Vallès. Aquesta serà la 24a edició del certamen, que s'ha convertit en una de les fires de referència del sector a Catalunya gràcies als expositors i professionals que hi participen, i a la bona afluència de públic.

​El Recinte Firal de Terrassa s'omplirà de parelles que organitzen el seu casament, pares que preparen el bateig del seu fill, famílies que celebren una comunió o amics que busquen idees per a un aniversari o ocasió especial. Totes les celebracions tenen cabuda a Expocerimònia, encara que l'organització de casaments continua sent el gran reclam de la fira.

Més de 40 expositors

Enguany, Expocerimònia compta amb més de 40 expositors, tant locals com de fora de Terrassa, que oferiran promocions exclusives en motiu de la fira als visitants que s'apropin als seus estands i s'interessin pels seus serveis. Des de restaurants on celebrar un banquet fins a aliances, detalls personalitzats de casament i vestits de núvia i nuvi passant per fotògrafs i agències de viatges, els expositors participants presentaran els seus serveis professionals i contactaran directament amb l'ampli públic que visitarà la fira. 

Tornen les desfilades de núvies

Els vestits de núvia, comunió i dames d'honor tornen a prendre protagonisme en aquesta 24a edició d'Expocerimònia amb la desfilada que se celebrarà el dissabte 4 de febrer a les 18.30 h a càrrec de Forrellat Fusió, professionals del sector en aliances de casament, vestits de núvia, complements, servei de perruqueria, maquillatge i assessorament total. La desfilada se celebrarà a l'espai chill-out de Carpas Maho i serà un dels moments més romàntics de la fira. Captarà l'atenció de les futures núvies amb les últimes tendències del sector nupcial i amb vestits de marques tan rellevants com Aire Barcelona, Inmaculada García, Luna Novias, La Esposa i White One entre altres. Tot per veure desfilar vestits de somni per un dia màgic.

Sorteig per a núvies

Totes les núvies que visitin Expocerimònia podran participar en dos sortejos exclusius per al seu gran dia i gentilesa de Forrellat Fusió: unes sabates de núvia o un collaret d'acer amb perla natural cultivada barroca. Per poder participar-hi, els visitants només han d'omplir la butlleta que trobaran dins el Recinte Firal i depositar-la en l'urna ubicada a l'entrada de la fira. Els guanyadors s'escolliran aleatòriament i s'anunciaran just després de la desfilada de Forrellat Fusió dissabte 4 de febrer a la tarda. 

Entrada gratuïta amb invitació

Un any més l'organització posa a disposició dels visitants l'accés a la fira amb entrada gratuïta. Les persones que així ho desitgin han d'imprimir o descarregar-se la invitació que troben a la pàgina web d'Expocerimònia i a les xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram) i podran accedir al Recinte Firal de franc, incloent la desfilada del dissabte 4 de febrer. Sinó, el preu d'accés general és de 3 euros per persona.
 

L'organització espera repetir l'èxit de públic d'altres edicions. Foto: Publitesa