Els protagonistes de «Frozen» arriben al Centre Cultural Terrassa amb «La Reina de las Nieves»

El musical dona continuïtat a la popular pel·lícula de Disney | Hi haurà dues funcions el diumenge 5 de febrer

Redacció
29 de gener del 2017
El vídeo promocional de l'espectacle La Reina de las Nieves.
El vídeo promocional de l'espectacle La Reina de las Nieves. | CCT


El musical "La Reina de las Nieves" portarà les aventures dels personatges de Frozen, com Elsa, Anna i Olaf, al Centre Cultural Terrassa. Per primera vegada a Catalunya arriba aquesta adaptació musical basada en el conte de Hans Christian Andersen i portada al cinema amb la popular pel·lícula "Frozen". L'equipament terrassenc oferirà dues sessions, a les 12.30 i a les 17 h, el proper diumenge 5 de febrer.

La companyia Animagic interpreta el musical infantil de gran èxit "La Reina de las Nieves", que narra la història de dues germanes, Elsa i Anna, destinades a viure separades per una maledicció. La història ha estat adaptada en diverses pel·lícules d'animació, entre les quals destaca l'exitosa​ "Frozen" (2013), de Disney, guanyadora de dos Premis Oscar.

Segons explica la directora i escriptora del musical, Celia Dolci, per crear l'espectacle s'ha basat en la pel·lícula "Frozen", donant continuïtat a la història de les dues germanes: "en aquesta ocasió, s'apropa l'aniversari de la princesa Anna i la reina Elsa li prepara una sorpresa". El que passa després no es pot desvetllar, però Dolci assegura que ha despertat moltes emocions entre el públic que han visitat durant la seva gira per l'Estat Espanyol. "Aquesta és la primera vegada que venim a Catalunya, hem estat a València, Murcia, Àvila, Almería i a les Illes Canàries, entre d'altres llocs".

L'espectacle consta d'una desena de coreografies i cançons, que faran cantar i ballar els fans incondicionals de la pel·lícula juntament amb Elsa, Anna, Olaf i Kristoff.

Sinopsi

En un regne molt llunyà vivien dues germanes: la reina Elsa i la princesa Anna. L'Elsa va néixer amb els poders màgics de l'hivern. Al principi li feia por utilitzar-los, però la princesa li va ensenyar com controlar-los amb l'amor, perquè aquesta és l'arma més poderosa del món. L'Anna és la persona més important a la vida de l'Elsa, per això, en aquesta nova aventura, la Reina de les Neus farà tot el possible per sorprendre la seva germana el dia del seu aniversari. Ho farà amb l'ajuda de Kristoff i del seu gran amic Olaf, però… sortirà tot tan bé com ells esperen?

Fitxa

La Reina de las Nieves
Dia:​ Diumenge, 5 de febrer
Funcions: ​12.30 h i 17 h
Preu​: 12€

Venda d’entrades:
Taquilla Centre Cultural Terrassa
Rambla d’Ègara, 340 Terrassa
Dimecres a dissabtes de 16 a 20h i una hora abans de la funció
Per internet​ ​a fundacioct.cat​
Per telèfon​ al 902 180 677